echa ! echa ! echa ! echa ! echa ! echa ! echa ! echa ! echa ! echa ! echa ! echa ! echa ! echa ! echa ! echa ! echa ! echa ! echa ! echa !
sayang siapa follow saya !

Tuesday, 3 May 2011

hye sume,

if korang na tau psl diri aq , bace lha nie , aq stay at parit raja  batu pahat johor , nie aq nak kedua dari tige adek beradek , aq org nye na ckp baik bolei lha klau hal yg jahat jahat aq x ske n aq ske tlg kwan aq klau dea x dew wet kew ap kew gitu , hobi aq , makan, tido, jln jln, konvoi  , makanan kegemaran aq , chiken chop, nasi ayam n masakan mama aq , n kalau air aq ske air , oren ,epal, teh'o ais, bandung soda ,. tu jea , n nak tau psl mummy daddy aq okey , mummy aq seorang yg sgt baik dea ske kasi aq wet yg ske memcube masakan yg ad kt resepi , dea ske beli buku resepi mcm buku rasa , saji , gitu , hah , daddy aq plak dea seorng yg ske berkerje keras , dea baik , ap yg aq mintak dea kasi . kecuali nset bab dah sepuluh nset aq rosak . bab tu sekarang aq gne nset akak aq ,tu jea lha psl mummy n daddy aq, korang nak tau nme aq daddy n mummy n adek n akak aq x , tgk nie , nme aq (nurul aisyah sarah asyqin) nme mummy aq(paridah anum ), n nme daddy aq( kassim mohamed )nme akak aq (syuhaidah izzati )nme adek aq plak (nurul ain sarah rayiqah ) , n tu jea la aq nk ckp
/>
terima kasih kerana memenatkan mata ! sila like kalau suka ! thankyou !

No comments:

Post a Comment

coment here sayanggg !

semua diblogger ini 100% persen milik ayshah sarah :)