echa ! echa ! echa ! echa ! echa ! echa ! echa ! echa ! echa ! echa ! echa ! echa ! echa ! echa ! echa ! echa ! echa ! echa ! echa ! echa !
sayang siapa follow saya !

Sunday, 26 June 2011

start membebel !

assalamualaikum

haha ! hye sume ! sorry ar weyh dah lama aku ta membebel kt blog nie ,
malas doe, n then mood punye pasal rasa macam nak tulis jea kt blog nie !
hah ada sorang perempuan nie dea aq ta kenal sgt , okay open the story
pada satu ary yg tak beberapa indah yg panas n menjengkelkan !
time nie aku bosan nk mampos so aku bukak lha FB
MY HUNNY BUNNY CHUBBY BUNNY SWEET HEART ! 
n then ada sorang perempuan nie dea mct fikri dea ckp nk tnye sesuatu bolei ?
n then aku ckp ar bolei ! pas tu dea reply lama gila nk mampos !
aku ckp ar WOI CEPAT AR asl kaw takod ke?
kaw taw kn nie spe?
nie awek dea bkn dea sekunx kaw ckp apa yg kaw nk ckp !
n then dea reply
''hmx takpe lha bye bye ''
kaw bayang bertape marah nya aku ,
(kaw pon taw kan yg aku nie suka marah orang n suka cari pasal n suka menyebok)
lepas tu dea add aq kt FB yg aq nie pon app le !
,pada satu ary aku online n budak sial tu online ,
dea mesej aku dea ckp ,
''owh nie rupe nye awek si fikri yg perangai mcm sial tu!''
perrhh kaw bayang kan perangai dea ag lha mcm sial an ?
yg aku nie pon reply lha 
''yup is NURUL AISYAH SARAH ASYIQIN ! kaw knp ad masalah ?
kalau ad masalah nie bukan tempat untuk berceramah okay ''
n then ? she says ,
'' owh knp ek ad manusia mcm nie ag kt dunia nie ek ? perangai mcm CIBAI
eh aku nk tnye skit ? kaw ada mak bapak tak ? or mak bapak kaw tu syaitan ?''
ya allah dea nie manusia dari pelenet ap ?
n aku ckp 
''aku ase kn? mak bapak kaw tu yg syaitan taw? bab dea lahir kan anak yg
mulut mcm  SIAL ! kaw taw tak? kaw orang pertama yang kurang ajar kt aku !''
she says
''owh yeah ? do i care ?''
huh =='' 
'' eleh budak nie nk sepiking plak ayat bersepah ''
(sebenarnya ayat aku pon sama ,but bia ar aku suka  ayat aku an ?) 
 dea ckp 
''ada aku ksah ayat aku kan , ksah ap aku ?''
if kaw nk taw dea guna ayat akak aku SYUHAIDAH IZZATI !
n aku ckp ,
'' eh eh eh ! minah nie pkai ayat akak aku nmpak ! kaw tade ayat sendiri smpai guna ayat orang len ?''
adoyai minah nie
''bia ar ad tulis nme akak kaw ke kt tulisan tu ?''
ish ish ish ! guna ayat akak aku lagi !
n then 
'' walaweyh ! kaw mmg tade ayat sendiri an ? sampai kemaruk nk pkai ayat sys aku !''
ayoyoi!
''eh bia ar suka aty aku le !''
ayo bila mahu habis nie?
''bia ar !''
ish ish ish budak nie dari tady asyik bia ar bia ar jea kang aku bagi flying kick kang bia ar baru taw
aku nie 
'' yg kaw nie knp ? dari tdy bia ar bia ar tade ayat  len ea? snie aku bagi kaw ayat sedap skit ?''
(hihi aku kan baik )
her
''weyh ? da ar aku penat dari tdy asyik gadoh jea , kita baik-baik nak tak? kan senang cite aku penat !
yela aku ngaku aku cuba dekati  pakwe kaw so l'm very very sorry , maaf kan aku heh ?''
aku kan baik
''yela aku maaf kan kaw , but mcm kaw ta marah kn lao ad perempuan dekati pakwe kaw
mesti marah an?''
:'(
''yela aku taw aku salah aku mintak maaf sgt sgt ! apa kata kita jadi best friend?''
aku TERBAIK!
''okay ! ''
o yeah
''yes'',,

okay berakhir lha kisah pelik antara seorang aku dan seorang dea , =) 

okay bye bye !!

/>
terima kasih kerana memenatkan mata ! sila like kalau suka ! thankyou !

Tuesday, 14 June 2011

senyum !

miss aisyah beluncas


ini lha aq comel tak ? tak ar biase2 jea sebenar nye , tak lha secutes kucing parsi yg ad kt umah aq pon , korang ap kaba okay jea tak ?
aq sebenar nye nk tulis biodata aq sebenar nye tgk bwh ye datin dan dato !
name - nurul aisyah sarah asyiqin binti kassim mohamed ,
owg slalu pggel aisyah or esya dan sarah , okay !
hobi - makan tido online makan tido online ,tu jea yg aq buad tiap tiap ary ,:)
aq suke makan makanan seafood n masakan mak aq
,oren n epal , tu air yg aq suke
aq suke jalan jalan konvoi n makan , tu jea lha bye bye ~ (sebenarnye aq malas nk tulis hakhakhak )
/>
terima kasih kerana memenatkan mata ! sila like kalau suka ! thankyou !

Monday, 13 June 2011

i lurve you !

. alia aisyah & alin
best friend forever !
comel2 kn tpy maaf tiga2
nie dah berpunye !
/>
terima kasih kerana memenatkan mata ! sila like kalau suka ! thankyou !

Monday, 6 June 2011

. saya tetap akan tunggu awak promis!,

:'( , ala dea dah pergi asrama dah , dea dapat cuti seminggu jea :( , tapi kanapa dea takk bagi taw aq yang dea dok asrama ,aq belom taw pape tentang diri dea . haa~ kanapa ? tapi walau pape yang berlaku saya tetap akan tunggu awak , walau bertahun saya tetap tunggu awak walau pun saya ada banyak perminat saya tetap kan tunggu awak , i lurve you fikri . n i lurve you sooo muchhhh , n saya sumpah akan tunggu sampai awak balekk !!!!!! saya sayang awak gila gila mohd fikri ~!
/>
terima kasih kerana memenatkan mata ! sila like kalau suka ! thankyou !

Friday, 3 June 2011

. from esya to fikri ,
mohammad fikri saya sayang sangat sangat kt awak hope awak takan kecewa kn saya taw n if awak nk taw sejak pertama kali saya nampak awak saya rasa tenang jea n saya rasa sangat bersemagat nk bila sy jumpa FB awak saya rasa gembira gila gila n egt ag awak tulis kt pic saya awak cakap 'comel nyee ' waktu tuh saya rase gembira nak mampos macam nk menjerit jea taw !
n kita asyik chatting jea kt FB saya rasa so so happy dapat chatting dengan awak , pada 2 JUNE 2011 PUKUL 12:52 ,awak cakap'' hmx saya nak couple dgn awak boleh ? ''" n i say ''hmx ? okay ! jum couple ! " n si dea '' okay ! jum baby ! '' hoho gembira aq tak terkata memang aq rasa gembira jea , hah lepas tu ad awak komen  kt pic saya baru saya masuk kn dalam FB '' hmx .....awek sape ek ... ??? '' n saya cakap eleh bolei tnye plak n dea cakap '' boleh lha '' n i say " mohd fikri bin******** lha haha ! '',,
. n satu ag saya nak cakap saya sayang gila gila kt awak hope awak tak kecewa kn saya , dear fikri ''when i SAW you,  i afraid to KNOW you , when i KNOW you , when i afraid to KISS you , when i KISS you , i afraid to LOVE you , when i LOVE  you , i afraid to LOST  you  baby :'( , yes anyting can heppen babe , cepat or lambat mungkin kita akan berpisah jugak =) ,tapi walau pape pon yang berlaku saya tetap sayang awak mohd fikri ,n I LURVE YOU MOHD FIKRI BIN ******** ,

nurul aisyah sarah asyikin  ♥ muhammad fikri ,,

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥











Soko - Take My Heart
/>
terima kasih kerana memenatkan mata ! sila like kalau suka ! thankyou !

semua diblogger ini 100% persen milik ayshah sarah :)