echa ! echa ! echa ! echa ! echa ! echa ! echa ! echa ! echa ! echa ! echa ! echa ! echa ! echa ! echa ! echa ! echa ! echa ! echa ! echa !
sayang siapa follow saya !

Sunday, 26 June 2011

start membebel !

assalamualaikum

haha ! hye sume ! sorry ar weyh dah lama aku ta membebel kt blog nie ,
malas doe, n then mood punye pasal rasa macam nak tulis jea kt blog nie !
hah ada sorang perempuan nie dea aq ta kenal sgt , okay open the story
pada satu ary yg tak beberapa indah yg panas n menjengkelkan !
time nie aku bosan nk mampos so aku bukak lha FB
MY HUNNY BUNNY CHUBBY BUNNY SWEET HEART ! 
n then ada sorang perempuan nie dea mct fikri dea ckp nk tnye sesuatu bolei ?
n then aku ckp ar bolei ! pas tu dea reply lama gila nk mampos !
aku ckp ar WOI CEPAT AR asl kaw takod ke?
kaw taw kn nie spe?
nie awek dea bkn dea sekunx kaw ckp apa yg kaw nk ckp !
n then dea reply
''hmx takpe lha bye bye ''
kaw bayang bertape marah nya aku ,
(kaw pon taw kan yg aku nie suka marah orang n suka cari pasal n suka menyebok)
lepas tu dea add aq kt FB yg aq nie pon app le !
,pada satu ary aku online n budak sial tu online ,
dea mesej aku dea ckp ,
''owh nie rupe nye awek si fikri yg perangai mcm sial tu!''
perrhh kaw bayang kan perangai dea ag lha mcm sial an ?
yg aku nie pon reply lha 
''yup is NURUL AISYAH SARAH ASYIQIN ! kaw knp ad masalah ?
kalau ad masalah nie bukan tempat untuk berceramah okay ''
n then ? she says ,
'' owh knp ek ad manusia mcm nie ag kt dunia nie ek ? perangai mcm CIBAI
eh aku nk tnye skit ? kaw ada mak bapak tak ? or mak bapak kaw tu syaitan ?''
ya allah dea nie manusia dari pelenet ap ?
n aku ckp 
''aku ase kn? mak bapak kaw tu yg syaitan taw? bab dea lahir kan anak yg
mulut mcm  SIAL ! kaw taw tak? kaw orang pertama yang kurang ajar kt aku !''
she says
''owh yeah ? do i care ?''
huh =='' 
'' eleh budak nie nk sepiking plak ayat bersepah ''
(sebenarnya ayat aku pon sama ,but bia ar aku suka  ayat aku an ?) 
 dea ckp 
''ada aku ksah ayat aku kan , ksah ap aku ?''
if kaw nk taw dea guna ayat akak aku SYUHAIDAH IZZATI !
n aku ckp ,
'' eh eh eh ! minah nie pkai ayat akak aku nmpak ! kaw tade ayat sendiri smpai guna ayat orang len ?''
adoyai minah nie
''bia ar ad tulis nme akak kaw ke kt tulisan tu ?''
ish ish ish ! guna ayat akak aku lagi !
n then 
'' walaweyh ! kaw mmg tade ayat sendiri an ? sampai kemaruk nk pkai ayat sys aku !''
ayoyoi!
''eh bia ar suka aty aku le !''
ayo bila mahu habis nie?
''bia ar !''
ish ish ish budak nie dari tady asyik bia ar bia ar jea kang aku bagi flying kick kang bia ar baru taw
aku nie 
'' yg kaw nie knp ? dari tdy bia ar bia ar tade ayat  len ea? snie aku bagi kaw ayat sedap skit ?''
(hihi aku kan baik )
her
''weyh ? da ar aku penat dari tdy asyik gadoh jea , kita baik-baik nak tak? kan senang cite aku penat !
yela aku ngaku aku cuba dekati  pakwe kaw so l'm very very sorry , maaf kan aku heh ?''
aku kan baik
''yela aku maaf kan kaw , but mcm kaw ta marah kn lao ad perempuan dekati pakwe kaw
mesti marah an?''
:'(
''yela aku taw aku salah aku mintak maaf sgt sgt ! apa kata kita jadi best friend?''
aku TERBAIK!
''okay ! ''
o yeah
''yes'',,

okay berakhir lha kisah pelik antara seorang aku dan seorang dea , =) 

okay bye bye !!

/>
terima kasih kerana memenatkan mata ! sila like kalau suka ! thankyou !

No comments:

Post a Comment

coment here sayanggg !

semua diblogger ini 100% persen milik ayshah sarah :)