echa ! echa ! echa ! echa ! echa ! echa ! echa ! echa ! echa ! echa ! echa ! echa ! echa ! echa ! echa ! echa ! echa ! echa ! echa ! echa !
sayang siapa follow saya !

Saturday, 16 July 2011

satu dua tiga nasib malang aku ! errr!

semalam an hujan .
n . aku nak pergi sekolah but hujan lebat gila !
apa lagi aku tpon ar ayah aku 
"aku ckp "
ayah hujan lha mcm mne nk pergi sekolah ayah tolong hantar kn boleyh ta?
ayah aku ckp .
okayh nak !
aku ckp .
yeay ! (dlm hati . ta perlu lha aku bebasah lagi yeah ! )
n baru jea nk ckp tengs ayah dea da mati kn eerrrr! nie yg aku geram nie !
nie tumbok-2 jea aku ! 
okayh !
waktu nak blex tu mcm ta hujan then aku tunggu ar ayah aku !
tunggu punye lha tunggu tak sampai -2 .  
then  aku tgk lha sekolah aku lama aku ta termenung tgk sekolah aku 
aku tgk tgk .
lama lama aku pusing-2 !
okayh then da puas aku pusing lha blex .
n , aku egt nak blex naik bas ,
aku pusing tgk bas dah jalan but belum jaoh ag egt nak kejar but malu ta dapat kejar .
but waktu tu aku rasa bersemangat so aku kejar lha .
baru nak lari sekali ada kereta lalu  .then ada lecak plak tu .
dah lha kereta tu bawak laju ! 
terkena aku ! arrrr! 
perghh ! geram nye !!! nak terbakar dah nie ! aduyai ! sial lha kereta tu ! babi !!!
then aku lari lha teros apa lagi !
tgh lari lari tu hujan lha plak ! adui !
lebat plak tu ! errr !
but aku teros lari 
(dlm hati aku dengan penoh semangat aysha . aysha mengejar bas itu ! yeah ! hahak ! aku mmg gila !)
then da dekat aku jerit lha pakcik-2 !!!
then pakcik tu dgr !
dea un stop lha aku un naik ar dgn sakai n basah nye !
selamber jea aku jalan . 
macam budak bajet hot !
tgh kebelakang tu jln lha aku perlahan-2 tetiba tah knp bas tu gerak dgn mendadak nye !
aku un dah mcm nk jatuh ar but cover !haha !
tak kn aku nak ckp 
woi aku nak jatuh tdy korang perasan tak ?
haha ! gila kaw aku nak ckp mcm tu !
n , aku duduk kt belakang budak dea nie mcm cikaro jea aku tgk
but aku buad bodoh jea ! kaw un taw aku muka tembok ! hahak !
aku rasa dea dgn akak dea bub muka sama !
then aku terdengar dea ckp .
"kaka budak tdy nak terjatuh kn ? but cover dah sakai basah plak tu ! hahak !"
pergh sedap nye mulut nak mengate aku !
aku un ckp ar 
"WOI BUDAK  SEDAP MULUT HANG NAK MENGATE AKU !
KAW EGT AKU NIE PEKAK APA HAH ?AKU TUMBOK KAW DAH PENDEK ! "
dea un ckp ar !
sorry kak sy ta bermaksut !
aku un ckp ar !
"okayh takpe aku taw budak baru nak up mulut nye mmg mcm sial ! "
then aku ckp kt akak dea !
"woi len kali ajar ar adk kaw tu mulut mcm sial der kecik-2 da pandai gate owg ! ! "
then adk dea ckp
"hmx okayh !"
akak dea plak !
"hmx yea ! "
aku plak !
"okayh pandai un !"
then dah sampai aku un turun ar
ada hujan skit-2 aku redah jea
then da sampai rumah !
aku tgk bapak aku boleyh tido ! arrr !nie yg aku mara aku egt dea kerja !
rupa nya tido !errrr XP ! marah marah !!!!

okayh berakhir lha nasib malang aku ! 

TATA !
/>
terima kasih kerana memenatkan mata ! sila like kalau suka ! thankyou !

Tuesday, 5 July 2011

aku akan rindu korang

.hmx aku sayang  korang sgt sgt but asl dea mesti ad dalam idup aku asl ? ya allah kenapa dea kene ad kt dalam idup aku KENAPA YA ALLAH KENAPA ? aku sayang dowg sgt sgt separuh mati aku sayang kn dowg but kenapa mesti ada budak tu blex hah ? asl dea dtg alex dlm idup aq selepas dea kecewa kn aku asl ? 
asnah asl kaw dtg alex dlm idup aq ? ASL ? aku taw kaw benci aq kaw ta suka aq but tapayah la nk buad idup aq mederita smpai mcm nie ! aku cukup menderita sebab kaw . hanya kaw ! 
aku taw kaw mmg sket aty bab aq tinggal kn kaw . but . satu jea aku nk ckp AKU MASIH SAYANG KN KAW SEBAGAI KAWAN BAIK AKU . 
aq tinggal kn kaw bab mak aku sroh bkn aku yg nak aq ckp kaw sume tu un bab mak aku sroh please ar weyh kaw un taw an ? yg kite berdua best friend forever ? but aq mintak tlg sgt sgt jgn buad aq mcm nie ag inaf ar weyh . sedar ar weyh aq masih syg kn kaw  .  N I WILL FORGET ALL ABOUT YOU IF YOU WANNA IT BABY . aku akan buad macam itu .

alia . fea . alin .

aku taw korang sayang kn aq . aku un syg kn korang . but lao bende nie belaku aq da ta boleyh nk tahan da . dah byk kali dea buad aku mcm nie syg . aku da malas nk godoh dgn dea . aku da buntuh dah weyh , aku da fikir masak -2  untuk . tinggal kn korang . but aku masih sayang kn korang mcm mne aq nk tinggal kn korang?
adoi ! . aku sayang kaw sgt sgt ! 
tpy arap arap nnty bila besar aku nk jumpa kaw aku nk peluk korang aku nk cium korang aku nk jalan jalan dgn korang dgn korang selama lame nye . 
aku harap besar nnty aku jumpe dgn korang  betol aku ckp . aku nk jumpa dgn korang ! 
aaa . time aku tulis nie kaw taw aku nangis aku cuba luah kn sume dalam aty aku . 
aku ta boleyh tahan perasaan nie aku ase nk jumpa korang sekunx jea nie ! 
sayang kaw sgt sgt .
ya allah alia . fea . lina . aku ta tpu sume bende yg aku tulis kt snie sume nie dari luahan aty aku . 
parcaya la . sayang .


aku da ta taw nk tulis ap ag . papai . 
P/S ayat aku ta seistimewa ayat kaw alia . ayat kaw . hmx . sangat sedap . sgt best 
disusun rapi jea ta mcm ayat aku tunggang langgang  . but  ag satu bende aq nk ckp  AKU SAYANG KAW SANGAT SANGAT   

babai forr aku ta nak ckp . but kena jgk . babai forever my cutie best friend alia . lina . fea . 
aku sayang korang sangat-50 n sangat sangat .   . babai sweetie . <3 u forever . 
n aku akan rindu korang  . . . . .. . . . . . . 
/>
terima kasih kerana memenatkan mata ! sila like kalau suka ! thankyou !

semua diblogger ini 100% persen milik ayshah sarah :)