echa ! echa ! echa ! echa ! echa ! echa ! echa ! echa ! echa ! echa ! echa ! echa ! echa ! echa ! echa ! echa ! echa ! echa ! echa ! echa !
sayang siapa follow saya !

Tuesday, 5 July 2011

aku akan rindu korang

.hmx aku sayang  korang sgt sgt but asl dea mesti ad dalam idup aku asl ? ya allah kenapa dea kene ad kt dalam idup aku KENAPA YA ALLAH KENAPA ? aku sayang dowg sgt sgt separuh mati aku sayang kn dowg but kenapa mesti ada budak tu blex hah ? asl dea dtg alex dlm idup aq selepas dea kecewa kn aku asl ? 
asnah asl kaw dtg alex dlm idup aq ? ASL ? aku taw kaw benci aq kaw ta suka aq but tapayah la nk buad idup aq mederita smpai mcm nie ! aku cukup menderita sebab kaw . hanya kaw ! 
aku taw kaw mmg sket aty bab aq tinggal kn kaw . but . satu jea aku nk ckp AKU MASIH SAYANG KN KAW SEBAGAI KAWAN BAIK AKU . 
aq tinggal kn kaw bab mak aku sroh bkn aku yg nak aq ckp kaw sume tu un bab mak aku sroh please ar weyh kaw un taw an ? yg kite berdua best friend forever ? but aq mintak tlg sgt sgt jgn buad aq mcm nie ag inaf ar weyh . sedar ar weyh aq masih syg kn kaw  .  N I WILL FORGET ALL ABOUT YOU IF YOU WANNA IT BABY . aku akan buad macam itu .

alia . fea . alin .

aku taw korang sayang kn aq . aku un syg kn korang . but lao bende nie belaku aq da ta boleyh nk tahan da . dah byk kali dea buad aku mcm nie syg . aku da malas nk godoh dgn dea . aku da buntuh dah weyh , aku da fikir masak -2  untuk . tinggal kn korang . but aku masih sayang kn korang mcm mne aq nk tinggal kn korang?
adoi ! . aku sayang kaw sgt sgt ! 
tpy arap arap nnty bila besar aku nk jumpa kaw aku nk peluk korang aku nk cium korang aku nk jalan jalan dgn korang dgn korang selama lame nye . 
aku harap besar nnty aku jumpe dgn korang  betol aku ckp . aku nk jumpa dgn korang ! 
aaa . time aku tulis nie kaw taw aku nangis aku cuba luah kn sume dalam aty aku . 
aku ta boleyh tahan perasaan nie aku ase nk jumpa korang sekunx jea nie ! 
sayang kaw sgt sgt .
ya allah alia . fea . lina . aku ta tpu sume bende yg aku tulis kt snie sume nie dari luahan aty aku . 
parcaya la . sayang .


aku da ta taw nk tulis ap ag . papai . 
P/S ayat aku ta seistimewa ayat kaw alia . ayat kaw . hmx . sangat sedap . sgt best 
disusun rapi jea ta mcm ayat aku tunggang langgang  . but  ag satu bende aq nk ckp  AKU SAYANG KAW SANGAT SANGAT   

babai forr aku ta nak ckp . but kena jgk . babai forever my cutie best friend alia . lina . fea . 
aku sayang korang sangat-50 n sangat sangat .   . babai sweetie . <3 u forever . 
n aku akan rindu korang  . . . . .. . . . . . . 
/>
terima kasih kerana memenatkan mata ! sila like kalau suka ! thankyou !

No comments:

Post a Comment

coment here sayanggg !

semua diblogger ini 100% persen milik ayshah sarah :)