echa ! echa ! echa ! echa ! echa ! echa ! echa ! echa ! echa ! echa ! echa ! echa ! echa ! echa ! echa ! echa ! echa ! echa ! echa ! echa !
sayang siapa follow saya !

Friday, 14 October 2011

hey fikri :DD



kenapa lha sekarang hidup saya dah lain ?
saya rindu awak terlalu cintakan awak sayang, ,
saya tak sanggup hidup tanpa awak sayang ,,
tolong jangan benci kan saya ,
saya terlalu bergantung dekat awak dulu , but now ?
saya takmahu hidup sendiri !
awak saya sangat sangat and terlalu  sayang kat awak ,,
cinta kan awak ,
tapi ,
memang saya tak boleh terima semua ini .
saya memang betul betul tak boleh hidup tanpa  sayang awak .
awak terlalu comel awak tahu ?
gembira dapat kenali awak .
sayang  awak ..
awak sangat penting untuk saya mohd fikri .
lagu yang kat blog nie sama seperti saya ,
awak . .
kita tetap kawan walau apa pun yang belaku .
takmahu  ksah owng cakap apa .
awak tahu ex awak saza marah kat saya .??
saya tak tahu kenap ? tetiba dia suruh saya pergi jauh jauh dari hidup awak .
dia cakap - kalau kau dekat dgn fikri  siap kau !
hmx saya pums tak tahu ..
tetiba je tak puas hati .
but saya tak ksah  . takpe .
saya maaf kan dea buttt saya tak janji ,,,
sebub saya ini panasbaran sikit !
tak boleh terima owg tenking saya marah saya .
awak tahu saya kira berapa hari kita couple ..?
awak tengok bawah heh ?
berapa hari kita couple - 126 hari .
bermula - 2 june 2011 .
end -24 september ,
pukol 7:17
awak saya egt semua itu dan akan terus egt .
saya janji !
awak now saya sedih sangat .
awak yang saya sayang cinta pergi dari hidup saya ,,
awa saya mahu out noww ...
and saya tak kan oonline dala masa yang panjang .
sebab saya takmahu lagi online lao saya on saya teringat kat awak ..
okay lha ,
babai ,

shayunx awak selalu .from : nurul ayshah sarah baybiy .

i always loving you mohd fikri :D !

                                                                                                                 
/>
terima kasih kerana memenatkan mata ! sila like kalau suka ! thankyou !

Friday, 7 October 2011

. j a n g a n p e r g i .

awak tahu tak saya sayang gila kat awak hmx saya akan buad apa apa untuk membuat awak gembira ,,
tapi nak buad macam mana kan ?
da lepas tu lepas lha .
enough is enough !
awak pergi ta kan saya nak marah awak tenking awak maki awak !
sorry lha saya bukan macam itu ,
people says im shit  .
people say im cruel .
people say im ' mantol'
but say about love im just weak and stupid about love coz im vant make you happy with me when you say you want clash with me my heart stop and i feel like want dead .
byebyebye
/>
terima kasih kerana memenatkan mata ! sila like kalau suka ! thankyou !

semua diblogger ini 100% persen milik ayshah sarah :)