echa ! echa ! echa ! echa ! echa ! echa ! echa ! echa ! echa ! echa ! echa ! echa ! echa ! echa ! echa ! echa ! echa ! echa ! echa ! echa !
sayang siapa follow saya !

Friday, 14 October 2011

hey fikri :DD



kenapa lha sekarang hidup saya dah lain ?
saya rindu awak terlalu cintakan awak sayang, ,
saya tak sanggup hidup tanpa awak sayang ,,
tolong jangan benci kan saya ,
saya terlalu bergantung dekat awak dulu , but now ?
saya takmahu hidup sendiri !
awak saya sangat sangat and terlalu  sayang kat awak ,,
cinta kan awak ,
tapi ,
memang saya tak boleh terima semua ini .
saya memang betul betul tak boleh hidup tanpa  sayang awak .
awak terlalu comel awak tahu ?
gembira dapat kenali awak .
sayang  awak ..
awak sangat penting untuk saya mohd fikri .
lagu yang kat blog nie sama seperti saya ,
awak . .
kita tetap kawan walau apa pun yang belaku .
takmahu  ksah owng cakap apa .
awak tahu ex awak saza marah kat saya .??
saya tak tahu kenap ? tetiba dia suruh saya pergi jauh jauh dari hidup awak .
dia cakap - kalau kau dekat dgn fikri  siap kau !
hmx saya pums tak tahu ..
tetiba je tak puas hati .
but saya tak ksah  . takpe .
saya maaf kan dea buttt saya tak janji ,,,
sebub saya ini panasbaran sikit !
tak boleh terima owg tenking saya marah saya .
awak tahu saya kira berapa hari kita couple ..?
awak tengok bawah heh ?
berapa hari kita couple - 126 hari .
bermula - 2 june 2011 .
end -24 september ,
pukol 7:17
awak saya egt semua itu dan akan terus egt .
saya janji !
awak now saya sedih sangat .
awak yang saya sayang cinta pergi dari hidup saya ,,
awa saya mahu out noww ...
and saya tak kan oonline dala masa yang panjang .
sebab saya takmahu lagi online lao saya on saya teringat kat awak ..
okay lha ,
babai ,

shayunx awak selalu .from : nurul ayshah sarah baybiy .

i always loving you mohd fikri :D !

                                                                                                                 
/>
terima kasih kerana memenatkan mata ! sila like kalau suka ! thankyou !

No comments:

Post a Comment

coment here sayanggg !

semua diblogger ini 100% persen milik ayshah sarah :)