echa ! echa ! echa ! echa ! echa ! echa ! echa ! echa ! echa ! echa ! echa ! echa ! echa ! echa ! echa ! echa ! echa ! echa ! echa ! echa !
sayang siapa follow saya !

Friday, 3 June 2011

. from esya to fikri ,
mohammad fikri saya sayang sangat sangat kt awak hope awak takan kecewa kn saya taw n if awak nk taw sejak pertama kali saya nampak awak saya rasa tenang jea n saya rasa sangat bersemagat nk bila sy jumpa FB awak saya rasa gembira gila gila n egt ag awak tulis kt pic saya awak cakap 'comel nyee ' waktu tuh saya rase gembira nak mampos macam nk menjerit jea taw !
n kita asyik chatting jea kt FB saya rasa so so happy dapat chatting dengan awak , pada 2 JUNE 2011 PUKUL 12:52 ,awak cakap'' hmx saya nak couple dgn awak boleh ? ''" n i say ''hmx ? okay ! jum couple ! " n si dea '' okay ! jum baby ! '' hoho gembira aq tak terkata memang aq rasa gembira jea , hah lepas tu ad awak komen  kt pic saya baru saya masuk kn dalam FB '' hmx .....awek sape ek ... ??? '' n saya cakap eleh bolei tnye plak n dea cakap '' boleh lha '' n i say " mohd fikri bin******** lha haha ! '',,
. n satu ag saya nak cakap saya sayang gila gila kt awak hope awak tak kecewa kn saya , dear fikri ''when i SAW you,  i afraid to KNOW you , when i KNOW you , when i afraid to KISS you , when i KISS you , i afraid to LOVE you , when i LOVE  you , i afraid to LOST  you  baby :'( , yes anyting can heppen babe , cepat or lambat mungkin kita akan berpisah jugak =) ,tapi walau pape pon yang berlaku saya tetap sayang awak mohd fikri ,n I LURVE YOU MOHD FIKRI BIN ******** ,

nurul aisyah sarah asyikin  ♥ muhammad fikri ,,

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥











Soko - Take My Heart
/>
terima kasih kerana memenatkan mata ! sila like kalau suka ! thankyou !

1 comment:

  1. weyh ko ni asik tukar boyfriend jewk...tapi aq tak brape kisah aq cuma kisah klu ko pisah ngan sapa2 ,nanti dia benci ko (sapa2) pulak.....

    ReplyDelete

coment here sayanggg !

semua diblogger ini 100% persen milik ayshah sarah :)